VOCEA CARE NE UNEȘTE

LIVE

Trafic suspendat pe bulevardul Dacia până pe 10 decembrie: Cum va circula transportul public

În perioada 22 noiembrie 2022-10 decembrie 2022, va fi suspendat traficul rutier pe bulevardul Dacia, direcția spre Aeroport, segmentul destinat transportului public, tronsonul cuprins între str. Hristo Botev și bd. Traian.

Potrivit Primăriei Chișinău, măsura a fost luată în legătură cu necesitatea executării lucrărilor de reparație curentă a străzii.

Astfel, în perioada menționată, circulaţia transportului public va fi organizată după cum urmează:

Troleibuzele de pe ruta nr. 2 vor circula de pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt pe bd. C. Negruzzi, bd. Iu. Gagarin, bd. Decebal, bd. Traian și în continuare pe traseul stabilit.

Troleibuzele de pe ruta nr. 22 vor circula de pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt pe bd. C. Negruzzi, bd. Iu. Gagarin, bd. Decebal, str. N. Zelinski, str. Hristo Botev, str. Independenței, bd. Dacia și în continuare pe traseul stabilit.

Serviciile municipale de profil solicită înțelegere și scuze din partea cetățenilor pentru incomoditățile create.

Conducătorii auto care traversează cartierele unde este anunțată suspendare de trafic rutier sunt îndemnaţi să ocolească zona respectivă.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.