VOCEA CARE NE UNEȘTE

LIVE

R. Moldova, împreună cu Ucraina și Georgia, a primit statut de observator în cadrul Tratatului Comunității Transporturilor

R. Moldova, împreună cu Ucraina și Georgia, a primit statut de observator în cadrul Tratatului Comunității Transporturilor.

„Odată cu obținerea acestui statut, R. Moldova va fi ajutată în procesul de integrare în UE prin transpunerea legislației naționale, în domeniul transportului, la cea europeană. Vom prelua bunele practici, vom asigura compatibilitatea legislației astfel încât sectorul transportului feroviar, rutier, maritime și căile navigabile interioare, precum și dezvoltarea rețelei de transport să coincidă standardelor europene. Cu această ocazie, am avut un mesaj, prin videoconferință, în cadrul reuniunii ministeriale de la Bruxelles, organizată de Comisia Europeană pentru Transporturi. Am mulțumit bunei noastre prietene, Adina Ioana Vălean, Comisar European, pentru suport și deschidere. Moldova e Europa”, a scris vicepremierul Andrei Spînu pe pagina de Facebook.

Autor

  • Loredana Buzdugan

    Responsabilă de plasarea știrilor de actualitate și din domeniul justiției pe site-ul voceabasarabiei.md. A activat anterior la Ziarul de Gardă, TV8 și Pro TV Chișinău.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.