VOCEA CARE NE UNEȘTE

LIVE

Peste 2.700 de blocuri din Capitală, conectate la sursa centralizată de agent termic: Primăria anunță câte rămân fără căldură

Peste 2.700 de blocuri de locuințe din Capitală au fost conectate astăzi, la sursa centralizată de agent termic, inclusiv 1.403 edificii cu gestiune municipală, 697 blocuri ale APLP, 188 blocuri - CCL și 132-departamentale.

Potrivit Primăriei Capitalei, deocamdată mai rămân fără căldură 291 de blocuri din oraș, majoritatea cu gestiune privată.

Situația din suburbii:

Din cele 171 de blocuri cu încălzire centralizată 147 au fost deja conectate. Neconectate mai rămân 24 blocuri.

Cu referire la conectarea instituțiilor din domeniul educațional, informăm că toate grădinițele din municipiu beneficiază de agent termic livrat centralizat.

Cât privește cele 131 de unități instituțiile de învățământ preuniversitar, gestionate de municipalitate, majoritatea au fost conectate la sursa de termie, cu excepția a 4 școli (LT „M. Eliade, LT „Universul", LT „N. Sulac" și LT „B. Z. Herțli", care vor primi căldură din data de 14 noiembrie, a. c. Managerii școlari au motivat decizia prin temperaturile confortabile din sălile de clasă: 19-20 °C  .  

Din cele 66 de instituții medicale din oraș, gestionate de municipalitate, 38 de unități au fost conectate la sursa centralizată.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.