VOCEA CARE NE UNEȘTE

LIVE

Combinatul Franzeluța are un nou director general: Cine este Andrei Beșliu

Andrei Beșliu este noul director al Combinatului de panificație din Chișinău SA „Franzeluța”. Despre aceasta anunță Agenția Proprietăți Publice într-un comunicat remis presei.

Comisia de concurs a ales noul director general al Combinatului de panificație din Chișinău SA „Franzeluța”, în persoana lui Andrei Beșliu. El a acumulat cel mai mare scor din cei patru candidați admiși la etapa de interviu”, anunță APP.

Potrivit APP, Andrei Beșliu a activat anterior în câteva companii petroliere, de retail și media și are o vastă experiență managerială.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.