VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

VOX/ La momentul de față, relații între Rusia și R. Moldova nu trebuie să fie pentru că e o țară agresoare

Purtătoarea de cuvânt a ministerului rus de Externe Maria Zaharova continuă atacurile la adresa Maiei Sandu. Afirmă că Moscova pledează pentru dezvoltarea dialogului cu autoritățile de la Chișinău, care, însă, s-au angajat în cursul rusofobiei promovate de Occident.

Vocea Basarabiei a întrebat oamenii întâlniți ocazional pe străzile capitalei ce părere au despre relația moldo-rusă?

Autor

  • Olga Soroceanu

    Realizează reportaje cu tentă socială, politică, economică, culturală, voxuri și interviuri TV. Este una dintre prezentatoarele Jurnalului Dimineții la radio. A studiat jurnalism la Universitatea de Stat din Moldova. Anterior, a lucrat în calitate de reporter la Radio Europa Liberă, fiind bursieră regională la biroul din Chișinău al RFE/RL.

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.