VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

VOX: Despre ce pace poate fi vorba? Putin, scoate armata și după asta, desigur că va fi pace!

Vladimir Putin spune că Rusia este „pregătită pentru discuții” pentru a pune capăt „tragediei” războiului din Ucraina, dar apoi dă vina pe Kiev pentru că ar refuza discuțiile de pace, scrie The Guardian.

Liderul de la Kremlin a spus că Moscova este „pregătită pentru discuții” pentru a pune capăt „tragediei” războiului din Ucraina, dar a dat vina pe o lege de la Kiev care interzice discuțiile cu actualul lider de la Kremlin.

Cât de credibilă este declarația lui Putin? Vedeți mai jos opinia unor cetățeni ai R. Moldova:

Autor

  • Olga Soroceanu

    Realizează reportaje cu tentă socială, politică, economică, culturală, voxuri și interviuri TV. Este una dintre prezentatoarele Jurnalului Dimineții la radio. A studiat jurnalism la Universitatea de Stat din Moldova. Anterior, a lucrat în calitate de reporter la Radio Europa Liberă, fiind bursieră regională la biroul din Chișinău al RFE/RL.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.