VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

VOX: Ce cred cetățenii despre scoaterea Partidului Șor în afara legii

Vocea Basarabiei a întrebat oamenii întâlniți ocazional pe străzile capitalei dacă s-au așteptat ca Partidul politic Șor să fie scos în afara legii.

Iată câteva dintre răspunsuri:

– Mă bucur că a fost scos, fiindcă oricum atâta gălăgie și atâta zarvă și neliniște… Noi vrem țara noastră să prospere, să mergem pe un drum corect.

– M-am așteptat, dar nu văd care-i rezolvarea? Să se alipească la alt partid și înseamnă că e puțin. Să-i lichideze mai departe și ca activitate de deputat. Asta ar însemna mai mult.

– După cum s-a vehiculat și în opinia publică o să ia o altă ștampilă, un alt partid și toți membrii o să adere la alt partid.

Autor

  • Olga Soroceanu

    Realizează reportaje cu tentă socială, politică, economică, culturală, voxuri și interviuri TV. Este una dintre prezentatoarele Jurnalului Dimineții la radio. A studiat jurnalism la Universitatea de Stat din Moldova. Anterior, a lucrat în calitate de reporter la Radio Europa Liberă, fiind bursieră regională la biroul din Chișinău al RFE/RL.

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.