VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

VOCEA PREOTULUI / Gânduri în prag de Revelion/ AUDIO

Luna decembrie a fost una incendiară. Din prima zi a iernii se inaugurează bradul, se instalează luminițe, pornesc reducerile, iar sărbătorile încep cumva prea degrabă și pe alocuri denaturat.

Atâția oameni și interese sunt implicate în promovarea sărbătorilor de iarnă, încât ajunși în adevăratele sărbători suntem plictisiți de urători, colinde și tot ceea ce presupune o sărbătoare. La mijloc e Revelionul care a devenit o afacere atât de profitabilă, încât unii trăiesc aproape tot anul din veniturile obținute în această lună de tot felul de vânzări și manifestări.

Ce sărbătorim de fapt? Trecerea dintr-un an în altul? Oare asta contează atât de mult în viața omului? Nu este important în ce an al erei creștine am ajuns, dar cum am ajuns. Nu are atât de mare însemnătate când și cât trăim, ci cum trăim.

Ascultați meditația integrală în varianta radio:

Autor

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.