VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Vladimir Putin declară că nu este interesat de prezența Moldovei în CSI

„Moldova nu prezintă nicio valoare pentru Comunitatea Statelor Independente”, a declarat președintele Federației Ruse, Vladimir Putin, în cadrul conferinței anuale televizate.

„Până nu demult a fost cea mai săracă țară din Europa. În prezent, i-a luat locul Ucraina”, a suplimentat el, solicitat să se refere la procesele integraționiste din cadrul CSI în contextul în care Moldova spune că va abandona această structură, notează IPN.

El a relevat că toate planurile integraționiste în spațiul post-sovietic Rusia le aranjează pe principii benevole și este decizia conducerii Republicii Moldova să dea țării o altă direcție de dezvoltare.

Autor

  • Mîțu Anișoara

    A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității de Stat din Moldova, ulterior a urmat studiile universitare de masterat. A activat în calitate de reporter social, iar la moment are peste 10 ani de experiență în jurnalism. Este autoarea știrilor sociale și politice pe site-ul Vocea Basarabiei. Informarea calitativă este cheia unui om greu de manipulat.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.