VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Vladimir Putin a semnat decretul privind mobilizarea parțială în Rusia

Preşedintele rus Vladimir Putin a anunțat miercuri, 21 septembrie, o mobilizare militară parțială în Rusia pentru îndeplinirea obiectivelor „operațiunii militare speciale” în Ucraina, în cursul unui discurs televizat către naţiune. Măsurile vor începe chiar de astăzi.

Liderul de la Kremlin a spus în discursul adresat națiunii că regiunile ucrainene Lugansk, Donețk, Herson și Zaporojie au cerut organizarea unui referendum la alipirea la Rusia și că toate aceste teritorii fac parte din Novorusia (Noua Rusie).

”Subliniez că este o mobilizare parțială. Decretul privind mobilizarea parțială a fost semnat. Militarii mobilizați vor primi toate garanțiile prin contract. Occidentul a trecut toate liniile”, a declarat Vladimir Putin.

„Vor fi chemați la arme doar cetățenii care se află în prezent în rezervă și au servit în rândurile Forțelor Armate. Aceștia vor fi supuși pregătirii și vor fi trimiși pe front”, a spus președintele rus.

Putin a mai declarat că va apăra voia cetățenilor din zonele denazificate Donețk, Lugansk, Herson și Zaporojie!

Autor

  • Pusca Silvia

    Mereu pregătită să răspundă provocărilor. Pe site-ul voceabasarabiei.md prezintă subiecte de actualitate, știri, informații obiective și de ultimă oră. A absolvit Facultatea de Litere la Universitatea de Stat din Moldova.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.