VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Vladimir Putin a numit luptele din Ucraina „război”

Preşedintele rus, Vladimir Putin, a pronunţat, joi, cuvântul „război”, în timp ce discuta cu jurnaliştii despre luptele din Ucraina, scrie CNN.

Fostul ofiţer KGB, care îşi alege cuvintele cu grijă, s-a referit deseori la războiul din Ucraina ca la o ”operaţiune militară specială”.

„Obiectivul nostru nu este să învârtim roata conflictului militar, ci, dimpotrivă, să punem capăt acestui război”, a declarat Putin reporterilor, la Moscova, după ce a participat la o şedinţă a Consiliului de Stat privind politica pentru tineret.

„Am făcut şi vom continua să facem eforturi pentru acest lucru”, a continuat el.            

După ce a participat la şedinţă, Putin a răspuns întrebărilor jurnaliştilor pe diverse teme, inclusiv despre luptele din Ucraina, livrarea de către SUA a unui sistem defensiv de rachete Patriot către Ucraina şi economia Rusiei.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.