VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Vine un nou val de căldură. De duminică, intră în vigoare codul galben de caniculă

Meteorologii anunță un nou val de căldură. De duminică, 7 iulie, intră în vigoare codul galben de caniculă care va fi valabil până în 12 iulie.

Dacă azi și mâine vom mai avea vreme confortabilă cu cel mult 29 de grade în Capitală, atunci de duminică valorile vor depăși 33 de grade, ia săptămâna viitoare, în sudul țării vor fi și până la 36 de grade la umbră.

Vremea toridă poate cauza afecțiuni grave ale sănătății. Medicii recomandă în această perioadă să nu vă expuneți la soare în orele amiezii, să consumați cât mai multe lichide în special apă plată. Evitați consumul de băuturi alcoolice și cafele. Alimentația trebuie să fie preponderent din fructe și legume.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.