VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Vin primele friguri de iarnă. În weekend sunt anunțate ninsori, în special în sudul țării

Weekendul ne aduce ninsori și primele friguri de iarnă. Cele mai multe precipitații, în formă de lapoviță cu trecere în ninsoare, sunt anunțate pentru centrul și sudul țării. De asemenea, duminică valorile nocturne vor scădea până la minus 5 grade, iar la începutul săptămânii viitoare sunt prognozate și până la minus 10 grade pe timp de noapte.

Temperaturile, anunțate în timpul zilei, vor oscila între 0 și minus trei grade. Vremea rea pune deja stăpânire pe sudul și estul României, acolo unde au fost emise coduri galbene și portocalii de vânt puternic și viscol. De exemplu, în județele Vaslui și Galați, care se învecinează cu raioanele din sudul Republicii Moldova deja au fost emise avertizări de viscol puternic, valabil până în seara de duminică. De asemenea, vântul va avea intensificări de până la 75-85 de kilometri pe oră.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.