VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Vin înghețurile: Ce temperaturi vom avea în următoarele zile

Serviciul Hidrometeorologic de Stat (SHS) avertizează că în perioada 17-19 octombrie, curent, pe întreg teritoriul țării sunt așteptate înghețuri.

Potrivit meteorologilor, în orele nocturne și ale dimineții izolat se prevăd înghețuri la suprafața solului cu intensitatea de -1 până la -3 grade Celsius.

Acest lucru poate avea un impact asupra plantelor sensibile la frig. Vă rugăm să luați măsuri de precauție pentru a vă proteja bunurile. Îmbrăcați haine mai groase pentru a face față acestei perioade reci. Împreună, putem trece peste toate capriciile vremii! Stați alături de noi pentru actualizări suplimentare și amintiți-vă că suntem aici pentru siguranța voastră”, îndeamnă Serviciul Hidrometeorologic de Stat.

Autor

  • Mîțu Anișoara

    A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității de Stat din Moldova, ulterior a urmat studiile universitare de masterat. A activat în calitate de reporter social, iar la moment are peste 10 ani de experiență în jurnalism. Este autoarea știrilor sociale și politice pe site-ul Vocea Basarabiei. Informarea calitativă este cheia unui om greu de manipulat.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.