VOCEA CARE NE UNEȘTE

LIVE

/VIDEO/ VOX: Rusia controlează totul și a fost rugată foarte frumos să-și ia armata, a semnat toate documentele, a evacuat o garnitură de tren, două și s-a oprit

Armata a 14-a este una de ocupație și nu trebuie să se afle pe teritoriul Republicii Moldova. Este părerea a o bună parte dintre locuitorii orașului Anenii Noi, după ce, recent, pe fonul intensificării propagandei ruse legată de conflictul transnistrean, reprezentantul autorităților nerecunoscute din Tiraspol, Vitalii Ignatiev s-a referit la rolul contigentului militar rus în stânga Nistrului. Vocea Basarabiei i-a întrebat pe locuitorii orașului Anenii Noi dacă armata a 14-a a Federației Ruse este garantul păcii în regiune.

- Minciuni gogonate, ei au fost rugați pe cale diplomatică, Rusia controlează totul și a fost rugată foarte frumos să-și ia armata, a semnat toate documentele, a evacuat o garnitură de tren, două și s-a oprit.

- Nu sunt de acord, ne paște un pericol din cauza armatei a 14-a, așa cred eu. La vârsta mea pot spune că tare demult îi cunosc și știu ce prostii ei fac.

Autor

  • Romeo Cemîrtan

    Realizatorul și moderatorul emisiunilor „Vocea Diasporei” și „Fake News”. A făcut studii superioare la Iași. Revenind în țară, a activat în diferite domenii umanitare, mass-media, educație și cultură. Are experiență în domeniul muzeografic, promovarea valorilor culturale tradiționale și a celor spirituale și este autorul a multiple cercetări științifice legate de istoria Bisericii Ortodoxe din Republica Moldova.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.