VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

/VIDEO/ Vox: Relația Moscova-Chișinău. Ce face acum domnul Putin, evident că nu este spre binele Moldovei

Vox realizat de Romeo Cemîrtan

Cum ar trebui să se dezvolte relația dintre Chișinău și Moscova, în contextul războiului din imediată vecinătate a Republicii Moldova? Este întrebarea la care a căutat răspunsuri pe străzile capitalei, reporterul Vocii Basarabiei, Romeo Cemîrtan.

Răspunsuri adunate pe străzile capitalei:

— Cred că ar trebui să se dezvolte relațiile dintre Chișinău și Moscova spre bine, chiar dacă în Ucraina este război.

— Nicicum, pe fonul războiului, nicicum. Deci, nici o relație nu trebuie să avem cu dânșii. Cu Moscova relația la momentul dat nu pot să ai.

— Prin negocieri, dar nu cedări!

— De ce trebuie să sufere oamenii simpli pentru că aceștia, mai mari, nu pot împărți bogățiile care sunt pe fața pământului?

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.