VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

/VIDEO/ Vox: ,,Dacă ea [Maia Sandu] se duce, îngenunchează înaintea lui Putin, reiese că toată Moldova trebuie să îngenuncheze în fața rușilor”

Vox realizat de Olga Soroceanu

Vocea Basarabiei a căutat să afle de la trecătorii întâlniți ocazional pe străzile Chișinăului dacă este nevoie de o întâlnire la nivel înalt între președinta Maia Sandu și omologul său Vladimir Putin?

Iată câteva dintre răspunsuri:

– N-aș crede, deoarece Rusia este o țară agresor, care a invadat Ucraina, omoară mii de persoane, inclusiv copii. Cu acest președinte nu cred că este ce discuta.

– Trebuie să se întâlnească, fiindcă ea [Maia Sandu] nu trebuie să se gândească la sine, ea trebuie să se gândească la popor. Ar trebui…

– Nu e nevoie, fiindcă dacă ea [Maia Sandu] se duce, îngenunchează înaintea lui Putin, reiese că toată Moldova trebuie să îngenuncheze în fața rușilor. Nu e nevoie! Noi trebuie să trăim cu resursele noastre.

– Eu aș crede că nu, deoarece dacă mergem spre Uniunea Europeană, aș zice că nu…

Autor

  • Olga Soroceanu

    Realizează reportaje cu tentă socială, politică, economică, culturală, voxuri și interviuri TV. Este una dintre prezentatoarele Jurnalului Dimineții la radio. A studiat jurnalism la Universitatea de Stat din Moldova. Anterior, a lucrat în calitate de reporter la Radio Europa Liberă, fiind bursieră regională la biroul din Chișinău al RFE/RL.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.