VOCEA CARE NE UNEȘTE

LIVE

VIDEO/ Retrospectiva săptămânii cu Maria Filimon 25.02.2023

În ediția de azi:

- Vineri s-a implinit un an de la declanșarea războiului de ocupație în Ucraina. Un război care deja a lăsat în urmă sute de mii de vieți curmate, zeci de mii de copii orfani, lacrimi, durere și amărăciune. Un semnal de alarmă pentru întreaga lume civilizată, inclusiv pentru Republica Moldova, care se află la granița acestui război;

-Mesaj puternic din Occident. Președintele american Joe Biden s-a adresat în timpul discursului susținut la Varșovia și Maiei Sandu, președinta Republicii Moldova, cerând audienței aplauze pentru ea;

- Ne dorim ca și oamenii din Moldova să trăiască în libertate - a spus Biden;

-Preşedinta Parlamentului European, Roberta Metsola, a reiterat sprijinul pentru R.Moldova la adunarea Euronest. Oficiala a punctat că atât R.Moldova, cât şi Ucraina Georgia sau Azerbaidjan sunt statele pentru care se vrea sprijin și cooperare.

Autor

  • Maria Filimon

    Realizatoarea și prezentatoarea buletinelor de știri. Anterior, a activat la Radio Chisinau și la Vocea Basarabiei TV, în calitate de reporter.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.