VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

VIDEO/ Un primar și un grup de consilieri locali din Edineț au aderat la PSDE

Primarul localității Hlinaia, raionul Edineț, Aliona Lambarschi, împreună cu un grup de consilieri locali au aderat la echipa Partidului Social Democrat European (PSDE).

„Cetățenii au nevoie de fapte concrete, nu de declarații goale, iar Partidului Social Democrat European le poate oferi ceea ce ei merită – un trai decent la ei acasă și încredere în ziua de mâine”, a declarat Aliona Lambarschi.

Menționăm că Aliona Lombarschi a candidat la alegerile locale generale din 5 noiembrie 2023 din partea Partidului Liga Orașelor și Comunelor.

Autor

  • Mîțu Anișoara

    A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității de Stat din Moldova, ulterior a urmat studiile universitare de masterat. A activat în calitate de reporter social, iar la moment are peste 10 ani de experiență în jurnalism. Este autoarea știrilor sociale și politice pe site-ul Vocea Basarabiei. Informarea calitativă este cheia unui om greu de manipulat.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.