VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

VIDEO/ Un moldovean anunțat în căutare internațională pentru omor, reținut în Rusia

Un bărbat de 54 de ani din raionul Râșcani, anunțat în căutare națională și internațională din anul 2022 pentru omor, a fost reținut în Federația Rusă.

Potrivit Poliției, în anul 2008, bărbatul, prin înțelegere prealabilă cu o femeie de 39 ani, l-ar fi ucis pe soțul acesteia, apoi l-au îngropat într-un extravilan din raionul Râșcani.

Ulterior, în anul 2013, în cadrul cercetării la fața locului a extravilanului din raionul Râșcani, au fost descoperite osemintele în stare de putrefacție ale victimei.

Suspectul a fost extrădat pe cale aeriană și a fost predat autorităților de drept ale Republicii Moldova.

Autor

  • Mîțu Anișoara

    A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității de Stat din Moldova, ulterior a urmat studiile universitare de masterat. A activat în calitate de reporter social, iar la moment are peste 10 ani de experiență în jurnalism. Este autoarea știrilor sociale și politice pe site-ul Vocea Basarabiei. Informarea calitativă este cheia unui om greu de manipulat.

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.