VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

VIDEO/ Un chișinăuian căutat de mai mulți ani pe Interpol, reținut în Franța: Ce a comis 

Un bărbat de 39 de ani din Capitală, anunțat în anul 2016 în căutare internațională pe canalele Interpol, a fost reținut în Franța.

Potrivit Poliției, moldoveanul a fost anunțat în căutare cu scop de arest și extrădare, de către Judecătoria Ialoveni, fiind învinuit de circulația ilegală a drogurilor în scop de înstrăinare.

Cu sprijinul angajaților Direcției Cooperare Polițienească Internațională a IGP, la începutul lunii iulie 2020, bărbatul a fost reținut în Republica Franceză, iar la 12 ianuarie curent a fost extrădat în Republica Moldova pe cale aeriană. Bărbatul a fost predat angajaților Inspectoratului de poliție Ialoveni, urmând să execute pedeapsa cu privare de libertate pe un termen de 9 ani în penitenciar de tip închis”, anunță polițiștii.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.