VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

VIDEO/ Știrile zilei prezentate de Sandu Scobioala

În ediția de azi:

– Vremea rea a făcut ravagii în țară. Opt trasee naționale rămân blocate din cauza zăpezii, iar salvatorii au intervenit în 182 situații de urgență;

– Începând de astăzi, moldovenii care au depus cereri pentru compensații pentru încălzire, vor începe să primească răspunsuri cu privire la gradul de vulnerabilitate energetică care le-a fost atribuit;

Astăzi este ultima zi a armistiţiului dintre Israel şi Hamas, care a dus la eliberarea de ostatici, prizonieri și ajutoare de urgenţă în Fâşia Gaza.

Autor

  • Pusca Silvia

    Mereu pregătită să răspundă provocărilor. Pe site-ul voceabasarabiei.md prezintă subiecte de actualitate, știri, informații obiective și de ultimă oră. A absolvit Facultatea de Litere la Universitatea de Stat din Moldova.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.