VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

VIDEO/ Știrile zilei prezentate de Sandu Scobioala

În ediția de azi:

– Cerem compensații pentru salvarea agriculturii – este revendicarea protestatarilor care au adus tractoarele în Piața Marii Adunări Naționale;

Termenul de depunere a dosarelor la funcția de Procuror General a fost prelungit până la 29 decembrie după ce doar doi doritori s-au înscris în cursă;

– A început armistițiul pentru încetarea focului de patru zile în Gaza între Israel și Hamas. Primul grup de ostatici deținuți de Hamas, 13 femei și copii, va fi eliberat pe parcursul zilei de astăzi.

Autor

  • Pusca Silvia

    Mereu pregătită să răspundă provocărilor. Pe site-ul voceabasarabiei.md prezintă subiecte de actualitate, știri, informații obiective și de ultimă oră. A absolvit Facultatea de Litere la Universitatea de Stat din Moldova.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.