VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

VIDEO/ Știrile zilei prezentate de Sandu Scobioala

În ediția de azi:

– Miniștrii de Externe ai Republicii Moldova, României și Ucrainei colaborează pentru a facilita evacuarea cetățenilor celor trei state din Fâșia Gaza, regiune aflată în război;

– La începutul lunii noiembrie va avea loc ședința Consiliului de Observatori ai Moldovagaz, în cadrul căreia acționarii vor discuta despre rezultatele auditului privind datoria istorică față de concernul rus Gazprom;

– Limba oficială pentru minoritatea română din Ucraina este limba română, nu limba moldovenească, a declarat, la Kiev, premierul român Marcel Ciolacu.

Autor

  • Pusca Silvia

    Mereu pregătită să răspundă provocărilor. Pe site-ul voceabasarabiei.md prezintă subiecte de actualitate, știri, informații obiective și de ultimă oră. A absolvit Facultatea de Litere la Universitatea de Stat din Moldova.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.