VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Știrile zilei prezentate de Sandu Scobioala

În ediția de azi:

– Vom crea un Fond al Solidarității pentru consolidarea economiei și securității, a declarat premierul Recean la cea de-a patra ediție a Platformei de Sprijin pentru Moldova;

– Țara mai este dependentă de gazul rusesc, a declarat Vadim Ceban, șeful Moldovagaz;

– 50 de cetățeni moldoveni din Fâșia Gaza au cerut să fie evacuați. Punctul de trecere Rafah, la granița cu Egiptul, rămâne închis.

Autor

  • Mîțu Anișoara

    A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității de Stat din Moldova, ulterior a urmat studiile universitare de masterat. A activat în calitate de reporter social, iar la moment are peste 10 ani de experiență în jurnalism. Este autoarea știrilor sociale și politice pe site-ul Vocea Basarabiei. Informarea calitativă este cheia unui om greu de manipulat.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.