VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

VIDEO/ Știrile zilei prezentate de Sandu Scobioala

În ediția de azi:

– „Apreciem parteneriatul strategic de durată și relațiile strânse cu Statele Unite ale Americii”, a declarat Maia Sandu la o întrevedere cu liderul de la Casa Albă, Joe Biden;

– Ministra Justiției, Veronica Mihailov-Moraru, îi cere demisia membrului CSM, Iulian Muntean. S-a confirmat faptul că acesta este cercetat penal pentru corupție;

– Președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, efectuează o vizită-surpriză în Canada. Liderul de la Kiev va rosti un discurs în fața parlamentului de la Ottawa.

Autor

  • Mîțu Anișoara

    A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității de Stat din Moldova, ulterior a urmat studiile universitare de masterat. A activat în calitate de reporter social, iar la moment are peste 10 ani de experiență în jurnalism. Este autoarea știrilor sociale și politice pe site-ul Vocea Basarabiei. Informarea calitativă este cheia unui om greu de manipulat.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.