VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

VIDEO/ Știrile zilei prezentate de Sandu Scobioala 30.01.2023

1. Inspectoratul General pentru Situații de Urgență a primit o donație de două ambulanțe de la o organizație americană. Detalii, imediat.

2. Biserica Ortodoxă de la Kremlin joacă un rol semnificativ în propaganda rusă din Republica Moldova. Ce spun oamenii despre implicarea bisericii în războiul din Ucraina, vedeți la știri.

3. Trei persoane au fost ucise, iar altele cinci rănite, în urma atacului de duminică asupra Spitalului clinic regional din Herson. Ce spun autoritățile din Ucraina, vă spunem în cadrul ediției.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.