VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

VIDEO/ Știrile zilei prezentate de Sandu Scobioala 28.04.2023

În ediția de azi:

– Magistrații s-au reunit la Adunarea Generală a Judecătorilor, unde continuă dezbaterile pe marginea alegerii membrilor Consiliului Superior al Magistraturii;

– Cristian Rizea, condamnat penal în România, a fost declarat persoană indezirabilă pe teritoriul Republicii Moldova pentru o perioadă de 15 ani;

– Rusia a atacat în această dimineață mai multe orașe din Ucraina, inclusiv capitala Kiev și din regiunile centrale și sudice, iar cel puțin nouă persoane au fost ucise.

Autor

  • Pusca Silvia

    Mereu pregătită să răspundă provocărilor. Pe site-ul voceabasarabiei.md prezintă subiecte de actualitate, știri, informații obiective și de ultimă oră. A absolvit Facultatea de Litere la Universitatea de Stat din Moldova.

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.