VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

VIDEO/ Știrile zilei prezentate de Sandu Scobioala

În ediția de azi:

– Ucraina își sărbătorește pentru al doilea an independența în umbra războiului. Se împlinesc 32 de ani de când țara vecină a adoptat Declarația de Independență față de Uniunea Sovietică;

Președinta Maia Sandu va obține Premiul „Luptător pentru Libertate” 2023, oferit de Centrul pentru Analiza Politicilor Europene;

– Există mai multe ipoteze privind cauza prăbușirii avionului în care se afla Evgheni Prigojin, șeful grupului Wagner. Printre ele se află varianta doborârii avionului de către apărarea antianeriană, dar și ipoteza ca totul să fie o înscenare.

Autor

  • Pusca Silvia

    Mereu pregătită să răspundă provocărilor. Pe site-ul voceabasarabiei.md prezintă subiecte de actualitate, știri, informații obiective și de ultimă oră. A absolvit Facultatea de Litere la Universitatea de Stat din Moldova.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.