VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

VIDEO/Știrile zilei prezentate de Sandu Scobioala

În ediția de astăzi:

– Salariul minim pe ţară în acest an constituie 5 mii de lei, mai mare cu o mie de lei decât în anul precedent;

Inițiativa președintei Maia Sandu privind organizarea unui referendum crește șansa de a obține al doilea mandat prezidențial, susține politologul Ilian Cașu;

– Moscova şi Kievul au făcut cel mai important schimb de prizonieri de la începutul războiului, moderat de Emiratele Arabe Unite;

– Temperaturi de până la -40 de grade. Suedia, Finlanda și Norvegia se confruntă cu unul dintre cele mai grave valuri de frig. În R. Moldova se așteaptă temperaturi de până la -10 grade.

Autor

  • Pusca Silvia

    Mereu pregătită să răspundă provocărilor. Pe site-ul voceabasarabiei.md prezintă subiecte de actualitate, știri, informații obiective și de ultimă oră. A absolvit Facultatea de Litere la Universitatea de Stat din Moldova.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.