VOCEA CARE NE UNEȘTE

LIVE

VIDEO/ Știrile zilei prezentate de Sandu Scobioala 09.02.2023

Ediția de azi:

- Bilanț tragic în Tucia și Siria. Peste 16 mii de oameni au murit în cele două țări, după cutremurele de luni, iar misiunea de căutare a victimelor continuă;

- Un nou punct de trecere al frontierei va fi deschis la granița dintre România și Republica Moldova. Este vorba de cel de la Leova-Bumbăta;

- Situația în care se află acum Apă-Canal Chișinău este rezultatul unui management defectuos, spune fostul primar interimar al municipiului Chișinău, Ruslan Codreanu.

Autor

  • Mîțu Anișoara

    A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității de Stat din Moldova, ulterior a urmat studiile universitare de masterat. A activat în calitate de reporter social, iar la moment are peste 10 ani de experiență în jurnalism. Este autoarea știrilor sociale și politice pe site-ul Vocea Basarabiei. Informarea calitativă este cheia unui om greu de manipulat.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.