VOCEA CARE NE UNEȘTE

LIVE

VIDEO/ ȘTIRILE ZILEI prezentate de Octav Tarlapan 31.01.2023

În ediția de azi:

1. Uniunea Europeană este determinată să sporească asistența macro-financiară pentru Republica Moldova la suma de 295 milioane euro. Ce a declarat prim-ministra Danemarcei aflată în țara noastră, vedeți imediat.

2. Reforma justiției, lupta împotriva corupției, crima organizată, dar și dezoligarhizarea clasei politice. Sunt câteva dintre prioritățile Republicii Moldova în procesul de armonizare a legislației cu privire la Acordul de Asociere la UE.

3. Tancurile Bradley pornesc spre Ucraina. Primele peste 60 de vehicule de luptă au fost încărcate pe o navă de tip cargo care a plecat din portul North Charleston, Carolina de Sud.

Autor

  • Mîțu Anișoara

    A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității de Stat din Moldova, ulterior a urmat studiile universitare de masterat. A activat în calitate de reporter social, iar la moment are peste 10 ani de experiență în jurnalism. Este autoarea știrilor sociale și politice pe site-ul Vocea Basarabiei. Informarea calitativă este cheia unui om greu de manipulat.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.