VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

VIDEO/ ȘTIRILE ZILEI prezentate de Octav Tarlapan 26.12.2022

În ediția de azi:

– Pe parcursul a doi ani de mandat, preocupările majore ale președintei Maia Sandu au fost pandemia, criza economică, scoaterea țării din izolare internațională și lupta împotriva corupției.

Presiunea pe spitalele din capitală crește. Săptămâna precedentă au fost raportate peste 7000 de cazuri de infecții virale. Anunțul a fost făcut de șeful Direcției municipale asistență medicală și socială, Boris Gîlca.

– Mii de oameni au sărbătorit Ajunul Crăciunului la concertul îndrăgitei trupe ucrainene Okean Elzy, cu ocazia deschiderii oficiale a Arenei Chișinău.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.