VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

VIDEO/ Știrile Zilei prezentate de Octav Tarlapan 25.11.2022

Bine ne-am regăsit la Știrile Zilei prezentate de Octav Tarlapan!

În ediția de azi:

– Energia electrică s-ar putea scumpi din nou după ce doi distribuitori au depus demersuri de majorare a tarifelor la Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică.

Patruzeci de mii de familii defavorizate din Republica Moldova vor beneficia de un ajutor suplimentar, în sumă de 700 de lei, oferit de Agențiile Organizației Națiunilor Unite care activează în Republica Moldova.

– Victoria Ucrainei în acest război va reprezenta victoria întregii lumi democratice. Declarația a fost făcută de de ambasadorul Ucrainei în Republica Moldova, Marko Șevcenko, în cadrul emisiunii Puncte de Reflecție.

Autor

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.