VOCEA CARE NE UNEȘTE

LIVE

VIDEO/ ȘTIRILE ZILEI prezentate de Octav Tarlapan 23.02.2023

În ediția de azi:

- Președinția de la București asigură Moldova că nu va rămâne singură în fața provocărilor. Declarația a fost făcută de președintele român, Klaus Iohannis.

- Tiraspolul nu-și dorește escaladarea războiului, păstrând o neutralitate maximă în raport cu războiul din Ucraina. Asigurările vin din partea șefului Delegației Republicii Moldova în Comisia Unificată de Control, Alexandru Flenchea.

- Eliminarea tarifelor de roaming cu Uniunea Europeană, extinderea gamei produselor autohtone pe piața comunitară, sporirea exportului mărfurilor cu un nivel mai înalt de procesare - sunt prioritățile agendei comune discutată de autoritățile de la Chișinău și membrii Parlamentului European.

Autor

  • Pusca Silvia

    Mereu pregătită să răspundă provocărilor. Pe site-ul voceabasarabiei.md prezintă subiecte de actualitate, știri, informații obiective și de ultimă oră. A absolvit Facultatea de Litere la Universitatea de Stat din Moldova.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.