VOCEA CARE NE UNEȘTE

LIVE

VIDEO/ ȘTIRILE ZILEI prezentate de Octav Tarlapan 17.02.2023

În ediția de azi:

- Procesul de negocieri pe problema transnistreană de anul trecut poate fi calificat drept cel mai bun din istoria țării. Asigurarea vine din partea vicepremierului pentru reintegrare, Oleg Serebrian.

- Consensul între putere și opoziție este greu de realizat în orice societate și nu doar în Republica Moldova. Declarația a fost făcută de către Alexandru Tănase, ex-ministru al Justiției.

- Avem nevoie de viteză, viteza acordurilor noastre, viteza livrării pentru a ne întări loviturile, viteza de decizie pentru a limita potențialul rusesc. Declarația îi aparține președintelui Ucrainei, Volodîmîr Zelenski, și a fost făcută în cadrul conferinței de securitate de la Munchen.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.