VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

VIDEO/ Știrile Zilei prezentate de Octav Tarlapan 16.11.2022

Bun găsit la Știrile Zilei prezentate de Octav Tarlapan!

În ediția de azi:

– Noii schimbări la guvern în urma ședinței cabinetului de miniștri. La cârma ministerului economiei vine Dumitru Alaiba, iar ministru al mediului va deveni secretarul de stat Rodica Iordanov.

România este cel mai mare importator de produse din Republica Moldova, dintre toate statele membre UE. Sunt datele Delegației UE în Republica Moldova.

– Nu există semne că incidentul din Polonia, unde au căzut două rachete rusești, ar fi fost un atac deliberat asupra teritoriului NATO. Concluziile au fost anunțate de către secretarul general al Nato, Jens Stoltenberg.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.