VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

VIDEO/ ȘTIRILE ZILEI prezentate de Octav Tarlapan 15.02.2023

În ediția de azi:

– România va continua să susțină stabilitatea Republicii Moldova în mod concret și solidar, pe toate dimensiunile. Asigurarea vine din partea ministrului român de Externe, Bogdan Aurescu.

Securitatea costă, iar investițiile în domeniul apărării trebuie să devină predictibile și sigure în fiecare an, astfel încât să aibă loc achiziții de tehnică militară și armament. Declarația aparține fostului ministru al Apărării, Eugen Sturza.

– La 34 de ani de la retragerea trupelor sovietice din Afganistan, victimele războiului au fost comemorate. Veteranii și autoritățile au depus flori la monumentul dedicat acestora.

Autor

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.