VOCEA CARE NE UNEȘTE

LIVE

VIDEO/ ȘTIRILE ZILEI cu Octav Tarlapan 24.01.2023

În ediția de azi:

- Şase persoane au fost reținute, şase sunt cercetate, iar alte 24 de persoane urmează a fi audiate şi recunoscute în calitate de bănuiți în urma celor 68 de percheziții efectuate ofițerii CNA la Agenția de Intervenție și Plăți pentru Agricultură.

- Acum este momentul oportun pentru înfăptuirea reunirii Basarabiei cu România, în special în contextul în care la guvernare este un președinte și un guvern pro-european. De această părere este fostul prim-ministru al României, Ludovic Orban.

- După aprobarea sprijinului militar de 500 de milioane de euro pentru Kiev, Ucraina trebuie să câştige acest război, iar statele membre UE o vor sprijini atâta timp cât este nevoie. Anunțul a fost făcut de șeful diplomaţiei europene, Josep Borrell.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.