VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

VIDEO/ Știrile serii prezentate de Sandu Scobioala 20.03.2023

În ediția de azi:

– Persoane din sistemul judecătoresc se împotrivesc curățării justiției și vor să o folosească în continuare în propriile interese. Declarația a fost făcută de președinta Maia Sandu după ședința Consiliul Suprem de Securitate.

– Proiectul de lege privind înlocuirea sintagmei „limba moldovenească” cu sintagma „limba română” va fi promulgat de președinta Maia Sandu pentru a deveni lege. Care a fost reacția Kremlinul, vedeți în jurnal.

– Din luna martie, Republica Moldova primește din nou gaze de la Gazprom. Cine a făcut acest anunț și motivul acestei decizii, îl aflați imediat la știri.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.