VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

VIDEO/Știrile serii prezentate de Octav Tarlpan

În ediția de azi:

– Prunele pot fi considerate produsul anului 2023 în Republica Molova. O spune expertul economic al IDIS ”Viitorul”, Veaceslav Ioniță.

– Problemele cu care se confruntă fermierii din Dubăsari, dar și încălcarea drepturilor omului în stânga Nistrului. Sunt câteva dintre subiectele discutate între Vicepremierul pentru Reintegrare, Oleg Serebrian și așa zisul șef al departamentului de externe de la Tiraspol, Vitali Ignatiev.

Peste 73% din motorina oferită drept ajutor umanitar pentru fermierii afectați de seceta din anul 2022 a fost deja repartizată.

– În perioada 1 martie-15 mai 2024, au fost recepționate 263 de solicitări pentru Creditul Agricol de Urgență.

Emisiune realizată în cadrul proiectului „Vocea Basarabiei, Vocea României: Împreună pentru un viitor european”, finanțat de către Departamentul pentru Relația cu Republica Moldova. Conținutul nu reprezintă poziția oficială a Departamentului pentru Relația cu Republica Moldova”.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.