VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

VIDEO/ Știrile serii prezentate de Octav Tarlapan

În ediția de azi:

– Republica Moldova va beneficia de 40 milioane de dolari din partea Băncii Mondiale. Banii vor fi destinați pentru asistența refugiaților și gospodăriilor casnice.

– Tot mai mulți copii sunt afectați de rujeola, iar marea lor majoritate nu sunt vaccinați contra acestui virus. Autoritățile au înregistrat două focare noi de boală în raioanele Sîngerei și Strășeni.

Sistemul medical din Republica Moldova se confruntă cu o criză profundă de cadre medicale. Declarația îi aparție ministrei Sănătății, Ala Nemerenco.

– Moldovenii vor resimți beneficiile concrete ale integrării europene pe tot parcursul procesului de negociere și nu doar la momentul aderării propriu-zise. Asigurarea vine din partea europarlamentarului Siegfried Mureșan.

Emisiune realizată în cadrul proiectului „De la experiența europeană a României la drumul Republicii Moldova”, finanțat de Departamentul pentru Relația cu Republica Moldova. Conținutul acestei emisiuni nu reprezintă poziția oficială a Departamentului pentru Relația cu Republica Moldova.

Autor

  • Mîțu Anișoara

    A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității de Stat din Moldova, ulterior a urmat studiile universitare de masterat. A activat în calitate de reporter social, iar la moment are peste 10 ani de experiență în jurnalism. Este autoarea știrilor sociale și politice pe site-ul Vocea Basarabiei. Informarea calitativă este cheia unui om greu de manipulat.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.