VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

VIDEO/ Știrile serii prezentate de Octav Tarlapan

În ediția de azi:

1. Veteranii războiului de pe Nistru îndeamnă populația Republicii Moldova să se implice în contracararea propagandei ruse și cer autorităților de la Chișinău neutralizarea forțelor destabilizatoare ale spionajului rusesc, din structurile statului.

2. 1.025 de absolvenți ai Universității de Stat de Medicină și Farmacie „Nicolae Testemițanu”, au depus astăzi Jurământului. La ceremonie a fost prezentă președinta Republicii Moldova, Maia Sandu.

3. Mai mulți foști și actuali deputați, dar și simpli iubitori ai lumii ruse, s-au adunat astăzi în fața ambasadei ruse din Chișinău, pentru a se bucura și a celebra ziua națională a Federației Ruse.

4. Statele Unite ale Americii vor trimite un al doilea sistem Patriot în Ucraina. Acesta ar putea fi desfășurat în Ucraina în următoarele zile.

Emisiune realizată în cadrul proiectului „Vocea Basarabiei, Vocea României: Împreună pentru un viitor european”, finanțat de către Departamentul pentru Relația cu Republica Moldova. Conținutul nu reprezintă poziția oficială a Departamentului pentru Relația cu Republica Moldova”.

Autor

  • Mîțu Anișoara

    A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității de Stat din Moldova, ulterior a urmat studiile universitare de masterat. A activat în calitate de reporter social, iar la moment are peste 10 ani de experiență în jurnalism. Este autoarea știrilor sociale și politice pe site-ul Vocea Basarabiei. Informarea calitativă este cheia unui om greu de manipulat.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.