VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

VIDEO/Știrile serii prezentate de Octav Tarlapan

În ediția de azi:

1. Ploile abundente și grindina din ultimele zile au făcut ravagii în mai multe raioane ale Republicii Moldova. Potrivit Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, sute de hectare de culturi agricole au fost distruse.

2. Igor Gorgan, fostul șef al Statului Major al Armatei Republicii Moldova, a transmis informații serviciilor secrete ruse. Informațiile au fost confirmate și de Serviciul de Informație și Securitate.

3. Tinerii bibliotecari, muzeografi sau artiști, care vor alege să activeze în teritoriu, conform repartizării, vor beneficia de indemnizații unice. Un Regulament în acest sens a fost aprobat astăzi de Executiv.

4. Colectarea fondurilor pentru edificarea monumentului Reginei Maria continuă. Cortul a fost mutat în fața sediului central al Poștei Moldovei.

Emisiune realizată în cadrul proiectului „Vocea Basarabiei, Vocea României: Împreună pentru un viitor european”, finanțat de către Departamentul pentru Relația cu Republica Moldova. Conținutul nu reprezintă poziția oficială a Departamentului pentru Relația cu Republica Moldova”.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.