VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

VIDEO/Știrile serii prezentate de Octav Tarlapan

În ediția de azi:

1. Trebuie să fim mai eficienți și mai rapizi în reacțiile noastre la acțiunile menite să distrugă procesele și instituțiile democratice”. Declarația a fost făcută de șefa statului, Maia Sandu, în cadrul Congresului Conferinței Curților Constituționale Europene.

2. Maia Sandu are cele mai mari șanse de a obține o victorie în cadrul alegerilor prezidențiale. Datele au fost prezenatte în cadrul Barometrului Socio-Politic – Mai 2024” prezentat de compania sociologică IMAS.

3. Trebuie să fim conştienţi de urgenţa situaţiei atunci când vine vorba de sprijinul nostru pentru Republica Moldova. Declarația a fost făcută de Majestatea Sa Margareta, Custodele Coroanei Române.

4. Consiliul Europei a recomandat Georgiei să abroge legea cu privire la „agenții străini”, recent adoptată de Parlamentul georgian, care a declanșat ample manifestații în țară.

Emisiune realizată în cadrul proiectului „Vocea Basarabiei, Vocea României: Împreună pentru un viitor european”, finanțat de către Departamentul pentru Relația cu Republica Moldova. Conținutul nu reprezintă poziția oficială a Departamentului pentru Relația cu Republica Moldova”.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.