VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

VIDEO/Știrile serii prezentate de Nicoleta Toacă

În ediția de azi:

– Peste 1.600 de moldoveni au revenit acasă, iar 548 au luat zborul spre Tel Aviv, în ciuda răzbiului în Israel;

– Mitropolitul Chișinăului și Întregii Moldova Vladimir s-a plâns într-o scrisoare adresată Patriarhului Kirill, de situația Bisericii Ortodoxe din Moldova, după războiul pornit de Federația Rusă împotriva Ucrainei;

– Rusia deține cel mai mare număr de arme nucleare, cu un total estimat la peste 6 mii de focoase. Comentatorul politic Alexei Tulbure spune că liderul de la Kremlin este încolțit din punct de vedere militar și șantajează cu folosirea armei nucleare.

Autor

  • Mîțu Anișoara

    A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității de Stat din Moldova, ulterior a urmat studiile universitare de masterat. A activat în calitate de reporter social, iar la moment are peste 10 ani de experiență în jurnalism. Este autoarea știrilor sociale și politice pe site-ul Vocea Basarabiei. Informarea calitativă este cheia unui om greu de manipulat.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.