VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

VIDEO/ Știrile serii prezentate de Nicoleta Toacă

În ediția de azi:

– 30 de tinere au fost traficate în Grecia pentru a naște contra cost. Ministerul de Externe de la Chișinău menționează că deocamdată, nu a primit informații despre presupuși cetățeni moldoveni vizați, după cum a scris presa străină;

– A treia tentativă de numire a Executivului de la Comrat, eșuată. Deputații Adunării Populare din Găgăuzia nu au reușit să aprobe Comitetul Executiv, propus de bașcana Evghenia Guțul;

Noi nu facem politică, vrem un răspuns concret de la prim-ministrul Recean. Forța fermierilor anunță protest pentru luni, 14 august.

Autor

  • Mîțu Anișoara

    A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității de Stat din Moldova, ulterior a urmat studiile universitare de masterat. A activat în calitate de reporter social, iar la moment are peste 10 ani de experiență în jurnalism. Este autoarea știrilor sociale și politice pe site-ul Vocea Basarabiei. Informarea calitativă este cheia unui om greu de manipulat.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.