VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

VIDEO/ Știrile serii prezentate de Nicoleta Toacă 28.03.2023

În ediția de azi:

– Uniunea Europeană pregătește un nou pachet de sprijin financiar pentru Moldova care ar putea fi disponibil până în vară. Anunțul a fost făcut de către președintele Consiliului European, Charles Michel, aflat în vizită la Chișinău.

– Aeroportul Internațional Chișinău revine în proprietatea statului. Astfel, Agenția a dispus și a aprobat actul de primire-predare a activelor și terenurilor, clădirilor Aeroportului Internațional Chișinău, din concesiunea Avia Invest.

– Vânt puternic în toată țara! În mai multe localități din țară a fost nevoie de intervenția pompierilor, după ce mai mulți copacii s-au prăbușit peste automobile, fire de electricitate sau chiar în mijlocul străzii.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.