VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

VIDEO/Știrile serii cu Octav Tarlapan

În ediția de azi:

– România și-a onorat promisiunea de a ajuta fermierii moldoveni cu patru mii de tone de motorină. Ultimul lot de 1.346 de tone de combustibil a ajuns noaptea trecută la Ungheni.

– Sistemul educațional din Republica Moldova înregistrează un deficit de peste șapte mii de cadre didactice. Declarația a fost făcută de ministrul Educației și Cercetării, Dan Perciun.

Întreprinderea CET-Nord a efectuat, joi, 11 aprilie, prima achiziție de gaze naturale pe platforma bursieră operată de Bursa Română de Mărfuri.

– Ministrul de externe, Mihai Popșoi a cerut din nou retragerea trupelor și munițiilor rusești care staționează ilegal pe teritoriul Republicii Moldova.

Autor

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.