VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

VIDEO/ Știrile orei 7:00 prezentate de Corina Bezer

În această ediție:

1. Zi importantă pentru Republica Moldova. Alegeri locale generale cu miză geopolitică.

2. Coruperea alegătorilor se pedepsește cu amendă de până la 57 mii de lei sau cu închisoare de la unu la 5 ani, atenționează Inspectoratul General al Poliției.

3. Scrutinul de astăzi este monitorizat de peste 1500 de observatori naționali și internaționali. Din numărul total, 1 092 de observatori naționali reprezintă 8 asociații din țară.

Autor

  • Pusca Silvia

    Mereu pregătită să răspundă provocărilor. Pe site-ul voceabasarabiei.md prezintă subiecte de actualitate, știri, informații obiective și de ultimă oră. A absolvit Facultatea de Litere la Universitatea de Stat din Moldova.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.